zondag 03 februari 2019 02:15

20190202 - Top beachvolleybaltoernooi in Limburg

PB20190202

Op 17 maart 2019 wordt er bij Ben Mesters Indoor beach & Sportscentre een top beachvolleybaltoernooi georganiseerd. Dit toernooi, de Masita Limburg Beach Open, is opengesteld voor damesteams uit

binnen- en buitenland. In een unieke ambiance zullen zij in een door officiële arbiters geleid toernooi de krachten met elkaar meten. In totaal is er ruimte voor acht teams. Er zal gastvrij worden gezorgd voor uitstekende catering.

Het totale prijzengeld bedraagt maar liefst € 1500,00, waarvan € 650 voor het winnende team. Ook de nummer laatst kan het inschrijfgeld van € 30,00 nog terugverdienen.

Toelating tot het toernooi en de volgorde van deelname zal worden bepaald door de stand in de Nederlandse ranking. De organisatie heeft daarnaast de mogelijkheid om twee wildcards ter beschikking te stellen.

De organisatie is in handen van Ben Mesters Indoor Beach & Sportscentre, de stichting Beach Events Limburg, en zij werken samen met Kadijk Beach.

Geïnteresseerde teams kunnen informatie opvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij kunnen zich ook gelijk inschrijven via dit mailadres.

Op de wedstrijddag zelf is er gratis toegang voor iedereen. Heel graag tot ziens bij de Masita Limburg Beach Open, op 17 maart in Heerlen.

Kadijk Beach Promo

Eredivise 2017

KBU 2017 Promo

KBSS Info Video